GASTENBOEKUw gastenboek is 171 keer getekend. U ziet pagina 3 van 18.pagina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18 
  Reindert Theunynck - uit Westvleteren 12-04-2015
Ik ben op jullie website terechtgekomen om de stamboom van Theunynck te vervolgen. ik merkte op dat ik ( Reindert Theunynck) zoon van Ludwig Theunynck niet aanwezig ben op de stamboom maar mijn broers en zussen wel. Zou u dit kunnen aanpassen. Ik ben geboren op 15/11/1999.

  BARAS Albert - uit Brussel 27-06-2014
Door speurwerk naar Familie Damman kwam ik op uw site. Ik ben een nazaat van Desiderius Damman, de broer van Amandus Damman (uw tak). Desiderius Damman had een dochter, Romanie Damman, mijn overgrootmoeder. Zij huwde met Lodrioor Albin Eugene. Ik heb de hele tak Desiderius Damman tot heden uitgespit. Interesse? Geef dan een seintje.

Ik ga nu even in Staden rondwandelen!

Beste, Albert BARAS

  Ignace Debruyne - uit Izegem 01-02-2014
Net even wat rondgekeken op je zeer interessante website, o.a. familie Desnouck, maar uiteraard ook Debruyne enz. Prachtig werk.
Ik moet ook eens zo'n gastenboek aan mijn website www.ignacedebruyne.eu gaan toevoegen. Dat had ik bij nader inzien al bij de start in 1996 moeten toevoegen.

  Laleman Geert - uit Evergem 25-11-2013
Stamboom Laleman
Hallo Donald. Je kent me wel niet maar iedere keer als ik GeneaNet raadpleeg kom jij altijd te voorschijn, in dit in goede zin.
Je gegevens zijn zeer betrouwbaar, als ik iets van het internet overnam, vroeg ik de akte's op, en bij jouw was het altijd juist, mijn dank daarvoor. Ik heb de laatste 2 jaar ca 800 akte's opgevraagd te Staden. Je kent dan ook Mevr. D'Hondt of Annie Lalleman, burgelijke stand, haar voorouders naam was vroeger ook Laleman geschreven.
Als ik soms naar voorouders van een bepaalde personen ga, kom ik je veel tegen met gegevens, blijkbaar zijn onze stamboompersonen dichter verwant dan dat we denken.
Ikzelf woon te Evergem, bij Gent. Mijn vader is "uitgeweken" naar Waarschoot, bij Eeklo om een zelfstandige zaak te starten, daarmede zijn we Oostvlamingen geworden.
Er woond nog een kozijn van mijn vader te Werken, Barisdam n.a. Walter Laleman.
Prettig kennismaking, dit van een "amateurken" stamboom'er

  HUIJGHE - uit 9050 Gentbrugge 21-11-2013
Hallo Donald,
Ik voldoe graag aan je verzoek om iets in je gastenboek te vermelden vooral uit dank en blijdschap omdat ik in je stamboom vooralsnog "toevallig" de namen heb aangetroffen van vooral Vanstaen en Huyghe - ik heb nog een berg werk voor mij maar niet zoveel jaren meer daarom ook ben ik je dankbaar - ik kom zo spoedig mogelijk terug met verdere gegevens ivm vooral de familie Vanstaen, Tijtgat, Vancoillie enz
Met vriendelijke groeten
Etienne Huijghe 1932

  Dejonckheere Christelle - uit Staden 26-07-2013
Ongelooflijk hoeveel reacties uit binnen- en buitenland, zelfs uit VS en Canada.Je talenkennis zal er nog op vooruitgaan. Een voorbeeld van levenslang leren, Donald.
Groetjes,
Christelle en Ronald

  Regina Vandenbroucke - uit Hooglede 01-05-2013
Een tijdje geleden tikten wij een familielid in (in google). We kwamen op deze site uit. Ongelofelijk.

Blijkt dat de familie D'Hondt daar dus ook in zit.

Onze stamboom is te zien op myheritage.com

  Frans Van den Bulck - uit Bouwel (Grobbendonk) 31-03-2013
Felicitaties met het door u gepresteerde werk.
Het was mij een waar genoegen uw site te mogen bezoeken.

  Nico Declercq - uit Kortrijk 28-02-2013
Mooi werk! Het is altijd een eer voor overleden voorouders om via zulk immens werk kenbaar gemaakt te worden aan de jonge generatie. Het maakt het verschil tussen 'blijven' en 'verdwijnen'.

  Vandecandelaere Julienne - uit Hekkergemstraat 5 9260 Schellebelle 08-02-2013
Hallo,
Van harte gefeliciteerd met het prachtige werk dat je verricht heb aan de stamboom van onze families, van harte bedankt dat we er ook mogen van genieten om er eens in rond te neuzen.

Bedankt!
Groetjes

 « vorige pagina   volgende pagina » 

Teken het gastenboek