GASTENBOEKUw gastenboek is 171 keer getekend. U ziet pagina 11 van 18.pagina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18 
  Jason Huyghe - uit Detroit, MI USA 06-11-2007
I stumbled upon your site while searching my name on GOOGLE. I was very surprised to find such a complete family tree. I cannot imagine how much work this took. If in any way I can be helpful, please don't hesitate to contact me. Thanks

  Katrien Donck - uit Tielt-Winge 01-11-2007
Beste Donald,

Ik was aangenaam verrast toen ik mijn naam in Google intypte en op onze online-stamboom terechtkwam. Ik had natuurlijk wel weet van een "oude" dikke papieren versie, maar dit is echt veel imposanter!!! Echt een dikke proficiat met het prachtige werk!
Ik heb een papieren versie van 1993. Ik vond het toen een beetje spijtig dat het familienieuws daar stopt(e). Maar nu ben ik apetrots om online onze kindjes ook terug te vinden!
Ik heb hier en daar al vertelt van dit schitterende werk en de meesten zijn ook nieuwsgierig. Je zal zeker nog vele bezoekers mogen verwachten en een voorbeeld mogen zijn voor nog vele anderen.

fijne groetjes,

Katrien

  Mario Boerlage - uit Gouda 31-10-2007
Gefeliciteerd Donald
met de verkiezing tot Stamboom site van het jaar 2007

zelf hoop ik de verkiezing van 2008 te winnen als hij er dan ook is ??
ik heb er hard aan gewerkt om een leuke Stamboom site te maken over de famillie Boerlage
boerlage.uwstamboomonline.nl

Gr Mario Boerlage
Stamboom Boerlage

  Anne Simoens - uit Lendelede 27-10-2007
Beste Donald,

Een dikke proficiat met je uitgebreide site, die eerste prijs heb je meer dan verdiend.
Zie ook dat je onze gegevens al aangepast hebt, dat is snel gegaan, chapeau hoor!
Dat je site aanstekelijk werkt, bewijst het feit dat ik nu bezig ben met overlijdensberichten, geboortekaartjes en dergelijke meer samen te zoeken om uit te zoeken of er nog gegevens zijn die eventueel aangevuld kunnen worden. Ik laat nog wel iets van me horen.
Verder wens ik je nog veel succes met deze leuke en boeiende hobby!!!

Anneke

  Hervé Wullus - uit Kortrijk 24-10-2007
Donald,
Proficiat met je prachtige stamboom.
het is een van de beste welke ik gezien heb.
Hierbij nog wat bijkomende informatie
Veel succes
Hervé Wullus

Ik werk aan een stamboom van de familie Deschacht

  Anja Handschoewerker - uit Eernegem 19-10-2007
Hallo Donald,

Een hele dikke proficiat met je uitgebreide stamboom-site!!!!
Ik ben een kleindochter van Martha Bulcke.Jammergenoeg is zij een paar jaar geleden overleden. Het is leuk voor mij om alle gegevens van mijn familie terug te vinden op uw site.
Ondertussen heb ikzelf ook al een partner Jean-Sébastien Denef en 3 kinderen: Jason(4j), Aimy(2j) en Amaury (2 maanden).
Ik stuur je zo snel mogelijk alle gegevens van mijn gezin door en ook deze van mijn zussen en broer. Op die manier helpen wij ook een beetje om je stamboom-site wat aan te vullen.

Ik wens je nog heel veel succes toe!

Stuur gerust een mailtje als je nog gegevens mocht nodig hebben.

Groetjes
Anja, Sébastien,
Jason, Aimy en Amaury

  adriaan bulcke - uit Werken (groot-kortemark) 31-08-2007
mijn papa is roland Bulcke en hij heeft een zus liliane Bulcke maar die heeft een zoon en een dochter de dochter is isabel en de zoon is mario Grader en is geboren in 28 januari 1996

  S. Deraedt - uit noordschote 17-06-2007
Beste Donald,

hier ben ik met nog wat gegevens, het spijt me, maar het zijn er weinig. Het spoor loopt dood in Passendale.

Rechtzetting:
-Petrus Joannes Van den Bulcke overleed niet op 26-11-1804 maar op 21-9-1798.

Gevonden feiten, te Zarren:
-Lucas Vandenbulcke, ° 18-10-1777 Zarren, zoon van Petrus Joannes en Isabella Verbeke.
-Catharina Theresia Den Duyver werd te Zarren geboren op 19-11-1706 als dochter van
Daniël en Petronella Pauwels. Ze overleed er op 04-03-1774. Ze huwde er op 30-8-1730 -de ondertrouw was op 19-8-1730- met Joannes Franciscus Bulcke. (Op haar begravingsakte stond: weduwe van Joannes Vandenbilcke.)
-Zij kregen er één kind: Petrus Joannes Bulcke, ° Zarren op 19-10-1731.

Veronderstellingen:
-Er werd, volgens de klappers, in Klerken in 1750, een Joannes Bulcke begraven. Daar woonden toen in deze periode weinig (Vanden)Bulcke’s. Betrof het onze Joannes? Spijtig genoeg bestaan er geen Klerkense parochieregisters van deze periode, dus dit kan niet gestaafd worden.
-Het feit is, -volgens de trouwakte in 1773 van zn zoon Petrus Joannes, de enige bron die daarnaar verwijst- dat Joannes Franciscus in Passendale geboren werd. Er werden, volgens de klappers, in Passendale, van de 22 Vandenbulcke’s geboren in de periode tssn 1665 en 1800, maar één Joannes Franciscus geboren, namelijk in 1706. Héél waarschijnlijk is dit onze Joannes Franciscus. (Eventueel temeer omdat de periode dezelfde is als deze van zijn echtgenote, maar dat wilt eigenlijk niets zeggen.) Maar weeral valt dit hier niet te staven omdat ook hier de parochieregisters vernietigd zijn. Dus hier eindigt de speurtocht met de parochieregisters. Eventueel kan -met wat geluk- met andere bronnen wel nog een aanknopingspunt en enkele generatie’s dieper in de tijd, gevonden worden, met bv wezerij-akten, staten van goed, parochierekeningen, poortersboeken, enzomeer. Maar waar bevinden zij zich, als zij al dan niet nog bestaan? Misschien even naar het stadsarchief van Ieper inlichtingen gaan winnen?
Kortom: het word eerst een zoektocht naar de hooiberg eer je er de speld in kunt gaan zoeken.
Ik kan mij er niet mee bezighouden door tijdgebrek. Plus het is geen familie van mij.

Om te zoeken naar gegevens uit de 19de eeuw een tip: www.arch.be, waar je op eenvoudige of geavanceerde wijze kunt zoeken naar namen, data, enz. Echt de moeite! Daar zult U beslist héél wat gegevens meer vinden.

O ja, kunt U de naam van mijn vader erbij plaatsen? Ik zag daarnet dat het er nog niet bij staat, zijn naam is Martial Deraedt.

Ik wens je verder nog veel succes met de stamboom.

Vele groeten S.Deraedt.

  Lacante Beatrice - uit Diksmuide 27-05-2007
ik ben de dochter van Willy Lacante en Lucienne Struye.Mijn tante is Roza struye met één u geschreven.Roza is een non in het klooster te Poperinge.Mijn verdere stamboom is.Lacante Beatrice en José De Graeve,vijf kinderen ,Alexander,Angelo,Anthony,Andy,Andries
Angelo en Wendy Vuylsteke hebben een dochter Lovely De Greave

  Liesa Hoet - uit Diksmuide 25-05-2007
Hallo,
ik zag mijn naam in dit stamboek staan, maar hij is verkeerd geschreven, het is Liesa niet Lisa.
Wel leuk dat dit zo'n uitgebreid stamboek is!

 « vorige pagina   volgende pagina » 

Teken het gastenboek