GASTENBOEKUw gastenboek is 169 keer getekend. U ziet pagina 1 van 17.pagina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17 
  Dieter Declercq 28-12-2019
Donald, wij hebben ons wat verdiept in je schitterende website en zijn al heel wat te weten gekomen over onze familie (en hebben ook vastgesteld dat we familie zijn van meer mensen dan we dachten, en van andere menses ook langs meer kanten familie zijn dan we wisten). Het moet een titatenwerk (geweest) zijn - en we zijn dankbaar dat we door jouw website zo snel, zo veel over onze familie te weten kunnen komen (inclusief beroepen!).

  Decaesstecker danny - uit Kortemark 14-06-2019
Mijn mama, jenny vanoverschelde zegt dat haar vader Louis vanoverschelde nog 16 broers en zussen heeft( kben nu niet thuis maar de volgende vraag ik het haar hoe ze noemden)!
Volgende mijn grootvader Marcel Decaesstecker die getrouwd is met M. Vanclooster heeft nog een broer Paul-karel Decaesstecker !

  Decaesstecker danny - uit Kortemark 13-06-2019
Mijn mama, jenny vanoverschelde zegt dat haar vader Louis vanoverschelde nog 16 broers en zussen heeft ( ik ben nu niet thuis maar de volgende vraag ik het haar hoe ze noemden)!
Volgende mijn grootvader Marcel Decaesstecker die getrouwd is met M. Vanclooster heeft nog een broer Paul-karel Decaesstecker !

  Mark - uit Nieuwpoort 28-12-2018
Enorm genoten van uw uitgebreid prachtig werk. Uiterst gebruiksvriendelijk: per persoon kan direct gekopieerd worden, wat uren werk bespaart.
zo heb ik in recordtempo een +/- volledige stamboom "afgekeken" en afgeschreven in mijn Aldfaer van de families Bulcke en Pysson.
Komt uitermate gelegen voor de Nieuwjaarsfeesten.
Wij wensen U deugddoende feestdagen en nog vele vruchtbare jaren!Doe zo vors, met tyd & stuten!

  Beckx Jeanette - uit Brunssum Nederland 01-10-2018
Goedemorgen, tijdens mijn zoektocht naar de familie Fervaecke ( Vervaecke) uit Ieper ben ik o.a. ook op Uw site terechtgekomen. Helaas kon ik daar niet slagen met de door mij gezochte personen. Degen die ik zoek zijn Jacobus Albertus Fervaecke ca 1759 geboren in Ieper en gehuwd met Jacoba Johanna Poelman 1752 uit Gent. Tevens de bekende Charles Vervaecke mede-eigenaar van Katoendrukkerij Poelman & fils Vervaecke uit Gent. Misschien dat U me hierbij kunt helpen.? Bij Voorbaat dank met vriendelijke groeten jeanette Beckx

  jules callewaert - uit 's-Gravendeel 05-06-2018
Heb heel nuttige info over mijn familie gevonden.
Henri Callewaert is namelijk een broer van mijn overgrootvader Fredericus. Ze hadden beide een zoon Jules die vernoemd zijn naar Juliana Bocksoen

  Decloedt Daniėl - uit Oostende. 23-03-2018
Goede middag,
Ben toevallig op je site terechtgekomen, en aangenaam verrast, dat mijn grootvader en zijn ouders:grootouders er ook bij staan.
Maar er staan ook foutjes in, en er ontbreken een paar gegevens, die ik je kan bezorgen , om dit te vervolledigen.
M.v.g. Decloedt Daniėl

  decaesstecker danny - uit kortemark 10-09-2017
napoleon jos bamelis, is gestorven ergens in de congo, hij was de peter van mijn moeder (jenny vanoverschelde) en was in belgie niet getrouwd weet mijn moeder te vertellen.

  Daenekindt Johan - uit Rekkem 01-05-2017
Geachte

Prachtig ,overzichtelijk werk.Veel opzoekingswerk.
Ben zelf met een stamboom begonnen.Mijn vrouw is een Vandenbulcke , dochter van Maria Sonneville en Marcel Vandenbulcke, zoon van Eudoxie Lietaer om mij te kunnen situeren.
Dank voor de info die ik mocht "lenen".
Proficiat
Groetjes

  harrie van maaren - uit budel 20-12-2016
andre bulcke was getrouwd met hubertina schoenmakers
an schoenmakers-harrie maas mijn moeder was de jongste dochter een broer van harrie maas,jan was getrouwd met mien schoenmakers,er waren bij schoenmakers 11 kinderen

 volgende pagina » 

Teken het gastenboek